Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar ervaring met het organiseren van Spooktochten voor zowel volwassen en kinderen. Onze acteurs zijn erop uit  u en uw gasten een spannende en ontspannende avond te bezorgen en dat doen zij met volle overgave. Bedrijven zoals o.a.het Radboudumc, Rabobank, ING-bank, diverse woningcorporaties, GGD Arnhem, en nog een groot aantal andere bedrijven gingen u voor.
Uit de verkregen feedback mogen wij gerust concluderen dat zij zonder uitzondering allemaal enthousiast waren over de avond. Ook verzorgden wij de avond voor familiefeesten, sportverenigingen en groepen particulieren.

Een onvergetelijke avondvullend programma met:

  • Mysterieuze ontvangst met een openingsverhaal (afgestemd op jullie groep)
  • Op maat gemaakte tocht van 1 a 1,5 uur met een team van scare-acteurs in een donker en huiveringwekkend bos of park.

Wij regelen desgewenst ook graag de catering voor u. 

Als u kiest voor een compleet verzorgde avond dan zijn er arrangementen mogelijk. Dit varieert van een heerlijk soepbuffet of stamppotten-buffet tot een luxe lopend buffet op maat. Uiteraard houden wij ook rekening met speciale wensen zoals bijv. vegetarisch, dieet of allergie.

Als u meer informatie wenst over de diverse arrangementen neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.