Veel gestelde vragen

 

Onze ervaring

Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar ervaring met het organiseren van Spooktochten voor zowel volwassen en kinderen. Onze acteurs zijn erop uit  u en uw gasten een spannende en ontspannende avond te bezorgen en dat doen zij met volle overgave. Bedrijven zoals o.a.het Radboudumc, Rabobank, ING-bank, diverse woningcorporaties, Radboudziekenhuis en nog een groot aantal andere bedrijven gingen u voor. Uit de verkregen feedback mogen wij gerust concluderen dat zij zonder uitzondering allemaal enthousiast waren over de avond. Ook verzorgden wij de avond voor familiefeesten, voetbalverenigingen, hockeyverenigingen.

Waar wordt de tocht gehouden?

Onze vaste locatie is bos Het But in Berg en Dal. Het start- en eindpunt is Campingboerderij Nederrijkswald.

Bij u in de buurt? 

Wij hebben inmiddels veel ervaring met het organiseren van onze spooktocht op een locatie bij u in de buurt. Neem hierover contact met ons.

Wat moeten de deelnemers meenemen?

De tocht zal in de buitenlucht plaatsvinden. Ook bij  regenval zal de tocht doorgaan. Het is voor de deelnemers raadzaam om zich te kleden voor een stevige wandeling van ca. anderhalf uur. Paraplu’s zijn niet aan te raden vanwege de nauwe doorgangen op sommige locaties. Van de organisatie krijgt iedere groep een lamp in bruikleen.

Kan iedereen deelnemen aan de tocht?

Om aan de activiteit deel te kunnen nemen dienen de deelnemers over een normale conditie te beschikken. Eventuele lichamelijke ongemakken dienen van te voren bij de organisatie te worden gemeld. De tocht is niet geschikt voor rolstoelgebruikers maar hiervoor is in overleg een aanpassing mogelijk, maak dit echter wel ruimschoots van te voren bekend. Vanwege het gruwelijke karakter van de tocht is de tocht niet geschikt voor personen beneden de 16 jaar. Alle deelnemers lopen en beleven de tocht op eigen risico.

Wat kan ik verwachten van de tocht?

Dit gaan wij natuurlijk niet vertellen anders zou de spanning eraf zijn. Ga er maar vanuit dat het spannend, inspannend en ontspannend is. Een klein tipje: als u dacht dat er geen nachtmerries bestaan dan weet u na deze avond wel beter!!!!!

Kan er alcohol worden gedronken?

Natuurlijk kunt u gezellig genieten van een alcoholische versnapering echter niet tijdens de tocht en vòòr de tocht met mate. Dit om problemen in het bos te voorkomen (struikelen e.d.).

Lopen we de tocht in groepen?

Jazeker, de tocht wordt gelopen in groepen van maximaal 12 personen. Bedrijven worden geadviseerd om de groepsindeling aan ons over te laten om het teambuilding aspect te versterken. De groepen dienen zoveel mogelijk gemengd te worden ingedeeld.

Kan ik ook met een kleine groep deelnemen?

Ja, dit is mogelijk. Bent u echter met minder dan 30 personen dan is het mogelijk gebruik te maken van onze inschrijf avonden. Dit zijn avonden waarbij meerdere kleinere groepen aanwezig zullen zijn. U loopt echter altijd met uw eigen groep de tocht!!

Is het mogelijk dat de deelnemers verdwalen?

Dit is natuurlijk niet uit te sluiten. Echter de route die gelopen moet worden is door middel van pijlen op paaltjes goed aangeven. Het is dus onnodig te verdwalen.

Is er na afloop van de tocht nog gelegenheid te dansen?

Jazeker. Er is de gehele avond achtergrondmuziek aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om een dj  te boeken (optioneel).