Waar wordt de tocht gehouden?

Op diverse lokaties in Nijmegen en omstreken.

Bij u in de buurt? 

Wij hebben inmiddels veel ervaring met het organiseren van onze spooktocht op een locatie bij u in de buurt. Neem hierover contact met ons.

Wat moeten de deelnemers meenemen?

De tocht zal in de buitenlucht plaatsvinden. Ook bij  regenval zal de tocht doorgaan. Het is voor de deelnemers raadzaam om zich te kleden voor een stevige wandeling van een uur tot anderhalf uur. Goede schoenen worden aangeraden. Paraplu’s zijn niet aan te raden vanwege de nauwe doorgangen op sommige locaties. Van de organisatie krijgt iedere groep een lamp in bruikleen (Geen mobiele telefoonlampjes want die halen het effect van de tocht weg).

Kan iedereen deelnemen aan de tocht?

Om aan de activiteit deel te kunnen nemen dienen de deelnemers over een normale conditie te beschikken. Eventuele lichamelijke ongemakken dienen van te voren bij de organisatie te worden gemeld. De tocht is niet geschikt voor rolstoelgebruikers maar hiervoor is in overleg een aanpassing mogelijk, maak dit echter wel ruimschoots van te voren bekend. Vanwege het gruwelijke karakter van de tocht is de tocht niet geschikt kinderen beneden de 16 jaar. Alle deelnemers lopen en beleven de tocht op eigen risico.

Wat kan ik verwachten van de tocht?

Dit gaan wij natuurlijk niet vertellen anders zou de spanning eraf zijn. Ga er maar vanuit dat het spannend, inspannend en ontspannend is. Een klein tipje: als u dacht dat er geen nachtmerries bestaan dan weet u na deze avond wel beter!!!!!

Kan er alcohol worden gedronken?

Natuurlijk kunt u gezellig genieten van een alcoholische versnapering echter niet tijdens de tocht en vòòr de tocht met mate. Dit om problemen in het bos te voorkomen (struikelen e.d.).

Lopen we de tocht in groepen?

Jazeker, de tocht wordt gelopen in groepen van maximaal 10 personen. Aan bedrijven wordt geadviseerd om de groepsindeling aan ons over te laten om het teambuilding aspect te versterken. De groepen dienen zoveel mogelijk gemengd te worden ingedeeld.

Kan ik ook met een kleine groep deelnemen?

Ja, dit is mogelijk.

Is het mogelijk dat de deelnemers verdwalen?

Dit is natuurlijk niet uit te sluiten. Echter de route die gelopen moet worden wordt goed aangegeven. Het is dus onnodig te verdwalen.

Is er na afloop van de tocht nog gelegenheid de scare-actors te ontmoeten?

Jazeker. Dat vinden ze leuk en ze gaan ook graag met u op de foto.